Opwarmen voor de Hoonhorster Dorpsquiz

Het feestjaar 2020 komt in zicht en daarmee ook de dorpsquiz. Om jullie alvast een beetje warm te laten draaien zal er vanaf januari 2020 maandelijks een quizvraag verschijnen op onze facebookpagina. Deze vragen zijn aangedragen door Hoonhorster bedrijven die onze quiz een warm hart toedragen. Door de beantwoording van deze vraag is er maandelijks een leuke prijs te winnen welke beschikbaar wordt gesteld door het betreffende bedrijf. Hou facebook dus goed in de gaten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s