Waarom zelf het wiel uitvinden?

Afgelopen maandag heeft de organisatie van Dorpsquiz Hoonhorst een bezoekje gebracht aan de organisatie van de Dorpquiz Raalte. Raalte heeft in december 2019 kennis mogen maken met het fenomeen Dorpsquiz. Tijdens deze eerste Dorpsquiz Raalte namen maar liefst 100 teams (!!) deel.

Gezien het succes in Raalte waren wij natuurlijk nieuwsgierig naar de tips en trics die de organisatie van Dorpsquiz Raalte ons kon geven. Het was een gezellige avond waar we veel aandachtspunten hebben gekregen en hebben gelachen om de verhalen van de quizteams in Raalte.

Met genoeg ideeën voor de Dorpsquiz Hoonhorst gingen we weer naar huis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s