Hoe werkt zo’n dorpsquiz eigenlijk?

Misschien heb je al wel eens van het fenomeen Dorpsquiz gehoord, misschien ook niet. Het is over komen waaien uit het zuiden van het land. Daar wordt al jaren achtereen een flinke strijd geleverd tussen families, vriendengroepen, verenigingen en buurtschappen. Ook ons Hoonhorst gaat in november van dit jaar kennismaken met hun eerste echte Hoonhorster Dorpsquiz.

Wat kun je verwachten?

Maak een team van enthousiaste dwarsdenkers en friskijkers. Zorg voor een goede mix van jong en oud, slimmeriken en sportievelingen. Bereid je voor op de Dorpsquiz Hoonhorst.

Bereid je voor!

Meedoen aan de Dorpsquiz Hoonhorst in november betekent scherp zijn vanaf vandaag! Vertrouw niemand en verwacht alles. Haal de dikke Van Dale van zolder en bewaar alle kranten. Verdiep je in de Hoonhorster historie en check de actualiteiten. O ja, zorg ook dat je een beetje scherp blijft tijdens de jaarlijkse activiteiten die Hoonhorst kent zoals het Oranjefeest en Sproeifeest.

Hoe het werkt

De captain van jouw team haalt op een nog te bepalen tijdstip en plek het quizboek op. Hierin staan vragen en opdrachten uit verschillende categorieën, met veelal een Hoonhorster insteek. Je speelt de quiz op een zelf te bepalen locatie, bijvoorbeeld bij één van jullie thuis, in de (sport)kantine of in het café. Het enige vereiste is dat het in Hoonhorst is. Je mag gebruik maken van alle bronnen die je voorhanden hebt en af en toe zal het nodig zijn om het dorp in te gaan. Elk team heeft circa 3 uur voor het maken van deze dorpsquiz.

Aftellen tot november 2020

Om jullie alvast warm te maken voor dit spektakel zal er maandelijks een quizvraag verschijnen op de facebook en instagram pagina’s van Dorpsquiz Hoonhorst. De vragen zijn mede mogelijk gemaakt door diverse Hoonhorster bedrijven.

Voor vragen en meer informatie houdt de website www.dorpsquizhoonhorst.com in de gaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s