Nieuwe datum voor Dorpsquiz Hoonhorst op 14 november 2021

Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn vinden we het een mooi moment om een nieuwe datum te plannen voor de eerste Hoonhorster Dorpsquiz.

De nieuwe datum is 14 november 2021.

Dus noteer de datum in je agenda en bereid je voor!

Meedoen aan de Dorpsquiz Hoonhorst in november betekent scherp zijn vanaf vandaag! Vertrouw niemand en verwacht alles. Haal de dikke Van Dale van zolder en bewaar alle kranten. Verdiep je in de Hoonhorster historie en check de actualiteiten.

We hebben afgelopen jaar van verschillende teams al hun aanmelding ontvangen, maar er is nog ruimte voor nieuwe teams! Dus mocht je ook mee willen strijden geef jouw team dan op via het inschrijfformulier op www.dorpsquizhoonhorst.com. De inschrijving blijft open totdat we het maximale aantal teams hebben bereikt en sluit uiterlijk op 17 oktober 2021 om 14.00 uur.

Wat kun je ook alweer verwachten en hoe werkt het?

Maak een team van enthousiaste dwarsdenkers en friskijkers. Zorg voor een goede mix van jong en oud, slimmeriken en sportievelingen en bereid je voor op de Dorpsquiz Hoonhorst.

De captain van jouw team haalt op de quizdag op een nog te bepalen tijdstip en plek het quizboek op. Hierin staan vragen en opdrachten uit verschillende categorieën, met veelal een Hoonhorster insteek. Je speelt de quiz op een zelf te bepalen locatie, bijvoorbeeld bij één van jullie thuis, in de (sport)kantine of in het café. Het enige vereiste is dat het in Hoonhorst is. Je mag gebruik maken van alle bronnen die je voorhanden hebt en af en toe zal het nodig zijn om het dorp in te gaan. Elk team heeft circa 3 uur voor het maken van deze dorpsquiz.

Voor meer informatie houdt de website www.dorpsquizhoonhorst.com én houdt onze facebook en instagrampagina in de gaten. Helaas blijft ook de nieuwe datum als gevolg van corona nog wel onder voorbehoud.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s