FAQs

Algemeen

Zijn er bonuspunten te verdienen?

De organisatie van Dorpsquiz Hoonhorst vindt het geweldig wanneer buren, vrienden, collega’s, maar ook diverse generaties met elkaar samenwerken in een team. Wanneer je ervoor zorgt dat jullie team bestaat uit meerdere generaties ontvang je daarvoor bonuspunten. Deze bonuspunten zijn als volgt te verdienen:

  • Tenminste 1 teamlid met een leeftijd tussen de 1 – 30 jaar;
  • Tenminste 1 teamlid met een leeftijd tussen de 30 -60 jaar;
  • Tenminste 1 teamlid met een leeftijd tussen de 60 – 80 jaar;
  • Tenminste 1 teamlid van 80+.

Wie zijn de bedenkers van de Dorpsquiz?

Waar de dorpsquiz met name in Brabant al jaren een begrip is en hele dorpen tijdens zo’n jaarlijkse happening uitlopen, begint het concept zich nu ook als een olievlek over andere delen van ons land te verspreiden. Het leek Ivo Braam en Myrthe Mijsters-Assink een mooie activiteit om in Hoonhorst tijdens het jubileumjaar uit te voeren.

Wanneer is de feestavond?

De datum van de feestavond zal in overleg met het bestuur van Stichting Hoonhorst 250 worden bepaald. De feestavond zal naar alle waarschijnlijkheid gehouden worden in december 2020 en tevens het eindfeest zijn van het jubileumjaar.

Waar wordt de quiz gespeeld?

Jouw team bepaalt zelf waar het speelt. Bij iemand thuis, in een clubhuis of in het café. Als het maar in Hoonhorst is. Want voor sommige opdrachten moet je ook de deur uit. Je geeft van tevoren aan de organisatie het adres door waar jouw team die avond speelt.

Inschrijven

Hoe gaat de betaling precies in z’n werk?

Nadat we de inschrijving van jouw team hebben ontvangen, krijg je van ons een bericht met daarin de betaalspecificaties. Pas wanneer we het inschrijfgeld van je ontvangen hebben, is de inschrijving van jouw team definitief.

Hoeveel mensen mogen er in mijn team?

Een team bestaat minimaal uit zes personen en maximaal 15 personen. De organisatie adviseert om een team minimaal te laten bestaan uit 8 personen met een maximum van 15 personen. Teams met minder dan zes personen zijn uitgesloten van deelname.

Hoeveel teams mogen meedoen?

Er kunnen maximaal 30 teams meedoen aan de Dorpsquiz Hoonhorst. VOL = VOL.